Bedankt voor je interesse om samen te werken!

Je wilt natuurlijk eerst weten hoe het in zijn werk gaat? Nadat je het onderstaande formulier hebt verstuurd neem ik binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op. Ik laat je daarin eerlijk weten wat ik voor je kan doen, en dus ook als iets buiten mijn mogelijkheden ligt inclusief een eventueel alternatief als ik iemand ken.

De gratis offerte wil ik altijd zo kloppend en gedetailleerd mogelijk hebben zodat je vooral al meteen weet waar je aan toe bent. Indien ik naar aanleiding van je informatie nog vragen heb zal ik die dan ook eerst aan je stellen voor ik je een offerte toestuur.

De kosten zijn altijd verschillend omdat ieder project anders is, dit bepaal ik dan ook per project op basis van wat er nodig is. Sommige projecten hebben bijvoorbeeld genoeg aan 2 feedback momenten, anderen hebben meer processen en overleggen nodig om tot het juiste en beste eindproduct te komen.

 

Dus heb je een idee of opdracht en wil je meer weten over wat een samenwerking precies in zal houden? Vul dan hieronder je gegevens in en ik laat je weten hoe ik je kan helpen.

Gratis offerte aanvragen