"40 jarig huwelijk" kaart ontwerp

Een speciale kaart voor een speciale gelegenheid. Henk en Willy wilde daarom ook graag een ontwerp wat bij hun paste, met Mol als achternaam was de keuze daarom al snel op 2 mollen gevallen.

Qua opzet en indeling gaven ze mij volledige vrijheid. Het was alleen belangrijk dat de namen erop stonden en dat het om een 40 jarig huwelijk ging. En een hart zou leuk zijn als dat zou passen.

Tijdens het schetsen heb ik vooral hun originele trouwkaart in gedachte gehouden, gezien dit toch een vervolg is op die geweldige dag! En zo is de tekening ontstaan. Ze vonden de schets erg leuk en ik mocht hem verder uitwerken. Hierna heb ik het bestand print klaar aangeleverd en heeft het blije echtpaar de kaarten zelf besteld en verstuurd. Ze lieten me weten dat ze er veel leuke berichten over hadden ontvangen! Dat is altijd super om te horen!

Levertijd: 2 weken

Eindproduct: Kaart

Aanlevering: digitaal

We hebben veel leuke reacties ontvangen van familie en vrienden die de kaart hebben ontvangen! En we hadden de tekening op tijd binnen zodat we de kaarten voor onze vakantie nog konden bestellen!

Willy Mol