Geef eens iets anders, iets echt persoonlijks: Een herinnering in een lijstje

We hebben allemaal wel een herinnering die ons dierbaar is, of een grappig verhaal wat op elke verjaardag opnieuw wordt verteld. Die keer dat jullie eindelijk een dagje uit hadden gepland en het precies die dag stortte van de regen! Of toen je in de auto net een hap van je ijsje nam en je moeder het grappig vond wat extra gas te geven over die drempel..heel grappig mam..Er komen er nu vast een aantal van die herinneringen naar boven die je aan het lachen maken. Van die herinneringen die je het liefste in een lijstje zouden stoppen om zo steeds weer van te genieten.

En dat is iets wat ik graag voor je doe! Deel jouw herinnering in geuren en kleuren en ik zorg dat je voor Moederdag jouw herinnering ingelijst en wel in huis hebt! Helemaal klaar om cadeau te geven, je moet het alleen zelf nog even inpakken natuurlijk ;) wel zo leuk

Nu jouw herinnering opsturen

De actie

Portret en herinnering tekening

Voor €59,- ontvangt een ingekleurde illustratie met witte achtergrond met formaat 13x18 cm, een maat groter dan standaard afgedrukte foto's.  De achtergrond blijft hoofdzakelijk wit om zo goed de aandacht te houden op de gebeurtenis. Er passen maximaal 4 figuren, mensen en/of dieren, op een tekening om te zorgen dat de herinnering duidelijk overkomt. De tekening is in een gestileerde stijl zoals de voorbeelden hieronder. 

Samen gaan we de details bepalen en de tekening zal ik dan ingelijst per post naar je opsturen.

Tijdelijk voor

€59,-

incl inlijsten & verzenden

Actie beëindigd

Helaas is deze actie inmiddels geëindigd. Maar neem gerust even contact op als je nog vragen hebt of een opdracht wilt aanvragen.