Jouw idee uitgewerkt in een sprekende vormgeving en gebruik klaar aangeleverd

Als vormgever en 2D illustrator zorg ik dat jouw verhaal of boodschap duidelijk overkomt bij de kijker en je het gebruik klaar ontvangt voor online gebruik of drukwerk.

Een aantal voorbeelden waar ik je mee kan helpen:

  • Redactionele vormgeving en illustraties (voor bijv. tijdschriften of online artikelen)

  • Content vormgeving voor online en offline gebruik

  • Verpakking ontwerp

  • Boek/Kinderboek illustraties en vormgeving

  • Informatieve illustraties en ontwerpen (voor educatie, uitleg of musea)

  • trouwkaart of geboortekaart ontwerp

  • Portret tekeningen (van bijv. je medewerkers)

  • en meer.. (je hebt zelf vast ook wat ideeën nu)
     

Kortom, alles waarvoor een vormgeving en/of tekening in gezet kan worden om een verhaal of bericht duidelijk over te brengen.

Ik werk zowel traditioneel en digitaal. De keuze voor het medium is verschillend per project, omdat deze keuze afhankelijk is van het gewenste eindresultaat.

Bekijk het eens vanuit een andere hoek

Mijn fascinatie voor communicatie en het menselijk brein heeft ervoor gezorgd dat ik technieken heb ontwikkeld om duidelijk te communiceren met de wereld om mij heen. Hierdoor kan ik ook dingen uitleggen die anderen ingewikkeld vinden om goed over te brengen.

 

Ik bekijk dingen ook graag vanuit een andere hoek om te zien wat er dan gebeurt met een onderwerp, situatie of betekenis. Zo kijk ik of er een nog mooiere, betere of krachtigere manier is om het verhaal achter het idee te vertellen.

 

Ontvang 1 a 2 keer per maand de inspirerende en creatieve mail.

Plus iedere maand een thema kleurplaat om even mee te ontspannen.

Schrijf je hieronder in en ontvang een paar keer per maand de Blauwe Courant email en iedere maand een nieuwe thema kleurplaat direct in je mailbox. 

Neem een kijkje in mijn werk

Hulp nodig bij je idee?

 

Ik help je ook graag bij het uitwerken van jouw idee naar een duidelijke opdracht omschrijving. Het bedenken van een idee is meestal snel gedaan, maar om dit te vertalen naar een definitief idee of opdracht omschrijving kan een uitdaging zijn. Neem vooral even contact op of doorloop de stappen van mijn Ideeën machine.

icoon idee zoeken